Wie we zijn

Betaselect is een gespecialiseerd detacheringsbedrijf in de technische sector gericht op detavast. Wij zijn expert in het verbinden van technische professionals, oftewel ‘’bèta’s’’, met de juiste banen binnen ons partnernetwerk.

Als bèta beschouwen wij iedereen die (met minimaal een MBO4 opleiding) werkzaam is in een technische functie, zoals engineers, projectmanagers, coördinatoren, werkvoorbereiders, teamleiders, technicians en tekenaars.

Who we are
What we do

Wat we doen

Ons doel is om een seamless match te creëren die niet alleen nu, maar ook in de toekomst perfect past. Net als andere bèta's benaderen we zaken het liefst op een objectieve en feitelijke manier. Met behulp van technologie zorgen we voor een transparant en eerlijk wervingsproces.

Wij bieden onze professionals de zekerheid van een contract, met een intentieverklaring om dit bij goed presteren om te zetten in een vast dienstverband. Het bewijs spreekt voor zich: maar liefst 90% van onze matches resulteert na de detachering in een vast dienstverband bij onze partnerbedrijven.

Hoe wij werken

Geen zorgen

We werken samen met zorgvuldig geselecteerde partners. We worden door hen gezien als verlengstuk van de eigen HR-afdeling. Met onze partners werken we samen op basis van een gezamenlijke lang termijnvisie. Op deze manier kunnen we onze professionals de beste mogelijkheden in de markt bieden.

We hebben onze juridische zaken uitstekend op orde. We zijn volledig NEN4400-1 en SNA gecertificeerd. Onze VCU-certificering toont aan dat we als werkgever binnen de technisch veiligheid serieus nemen. We werken alleen samen met partners die hier hetzelfde over denken.

Bovendien is Betaselect een erkend IND-referent, wat betekent dat we volledig bevoegd zijn om hooggekwalificeerd internationaal talent naar Nederland te halen. Deze erkenning onderstreept onze betrouwbaarheid en professionaliteit, niet alleen op nationaal niveau, maar ook in de internationale arbeidsbemiddeling. Met deze status garanderen we een vlotte en conforme immigratieprocedure voor buitenlands talent, wat ons in staat stelt om nog breder te zoeken naar de juiste kandidaten voor onze partners.

Rest assured