Wie we zijn

Betaselect is een gespecialiseerd detacheringsbedrijf in de technische sector. Wij zijn expert in het verbinden van technische professionals, oftewel ‘’bèta’s’’, met de juiste banen binnen ons partnernetwerk.

Als bèta beschouwen wij iedereen die (met minimaal een MBO4 opleiding) werkzaam is in een technische functie, zoals engineers, projectmanagers, coördinatoren, werkvoorbereiders, teamleiders, technicians en tekenaars.

Who we are
What we do

Wat we doen

Ons doel is om een perfecte match tot stand te brengen, die niet alleen nu, maar ook in de toekomst perfect past. Net als andere bèta's benaderen wij zaken het liefst op een objectieve en feitelijke manier. Met behulp van technologie zorgen we voor een transparant en eerlijk recruitmentproces.

We bieden onze professionals de zekerheid van een contract, met een intentieverklaring om dit, bij goed functioneren, om te zetten naar een vast dienstverband. De bewijzen spreken voor zich: maar liefst 90% van onze matches resulteren in een vast dienstverband.

Hoe wij werken

Geen zorgen

We werken samen met zorgvuldig geselecteerde partners. We worden door hen gezien als verlengstuk van de eigen HR-afdeling. Met onze partners werken we samen op basis van een gezamenlijke lang termijnvisie. Op deze manier kunnen we onze professionals de beste mogelijkheden in de markt bieden.

We hebben onze juridische zaken uitstekend op orde. We zijn volledig NEN4400-1 en SNA gecertificeerd. Onze VCU-certificering toont aan dat we als werkgever binnen de technisch veiligheid serieus nemen. We werken alleen samen met partners die hier hetzelfde over denken.

Rest assured