De stappen naar je nieuwe baan

We streven naar een seamless match. Dat begint met een nauwgezet sollicitatieproces.

1

Het eerste contact

We vinden het belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Zodra je bij ons solliciteert of een vrijblijvend loopbaanadvies aanvraagt, nemen we telefonisch contact met je op om een kennismaking in te plannen.Deze kennismaking kan plaatsvinden via een online videochat of een persoonlijke ontmoeting op een van onze kantoren, helemaal afgestemd op jouw wensen.

Transparant proces

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Via ons platform heb je 24/7 inzicht in de status van jouw sollicitatieprocedure(s). Je kunt eenvoudig je portfolio uploaden en belangrijke details zoals salariswensen, reisafstand en beschikbaarheid doorgeven. Daarnaast kun je een korte test invullen voor een persoonlijke profielanalyse en relevante informatie delen.

2
3

Het eerste gesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek duiken we dieper in op de specifieke vacature of jouw zoektocht naar een nieuwe baan. Bij Betaselect begrijpen we dat iedere persoon uniek is. We willen niet alleen jouw professionele kant leren kennen, maar ook wie je bent als persoon. Wat geeft je energie? Wat is jouw ideale balans tussen werk en privé? Welke carrièredoelen streef je na? We nemen ruimschoots de tijd om elkaar écht te leren kennen. We bespreken niet alleen jouw opleidingen, werkervaring en ontwikkelde competenties, maar ook jouw dromen en ambities. Bovendien zullen we de eventuele resultaten bespreken van de informatie die je ons vooraf hebt gegeven.

Introductie bij onze partners

Als er een wederzijdse match lijkt te zijn, introduceren we je bij de hiring manager van onze partner. Ook bespreken we eventuele andere carrièremogelijkheden binnen ons netwerk van gewaardeerde partners. Jij hebt daarbij altijd de touwtjes in handen en bepaalt zelf waar je geïntroduceerd wilt worden. Bij Betaselect ondernemen we nooit actie zonder jouw toestemming. Bovendien biedt ons online portal je real-time inzicht in het wervingsproces, zodat je altijd op de hoogte bent.

4
5

Het tweede gesprek (met een rondleiding)

Als je door onze partner wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek, maak je kennis met je toekomstige collega's op de afdeling en krijg je een uitgebreide rondleiding ter plaatse. Zo krijg je een goed beeld van de werkomgeving, de sfeer en de technologie. We staan je in deze fase bij om je tijdens het hele proces te ondersteunen, van sollicitatietips tijdens de voorbereiding tot wie je zal interviewen en wat het proces inhoudt. Dit zorgt ervoor dat je het tweede gesprek met vertrouwen ingaat, gewapend met alle informatie.

Contractaanbieding

Als het sollicitatieproces positief is verlopen, ontvang je één (of meerdere) aanbiedingen. Zodra je de aanbieding hebt geaccepteerd, tekenen we de arbeidscontracten en hebben we iets te vieren. Reserveer alvast wat ruimte in je koelkast!

6
7

Welkom collega!

Bij Betaselect zorgen we voor een soepele start van je nieuwe baan. Hier ben je niet zomaar een nummer, maar een gewaardeerd lid van ons team. We investeren in je groei en ontwikkeling, zodat je je snel thuis voelt in je nieuwe werkomgeving.

Profiteer van ons studiebudget, persoonlijke ontwikkelingsplannen en een hecht vangnet van collega's die altijd voor je klaarstaan. Samen creëren we een omgeving waarin je kunt gedijen en uitblinken.

Overname door partnerbedrijf

Een match zien wij pas als écht geslaagd wanneer de overname door het partnerbedrijf is gerealiseerd, onze zogenaamde 'seamless match'. Dit is de bekroning van een succesvolle samenwerkingsperiode en tegelijkertijd een springplank voor jou naar een nieuwe fase bij het partnerbedrijf. Hier krijgen jouw vaardigheden en ambities de ruimte om volledig tot bloei te komen.

Welkom bij Betaselect, waar jouw succes ons succes is!

8