hero-illustration

Werken bij Betaselect: Interne vacatures

Samen werken we elke dag keihard voor de perfecte match. Hoe we dat doen? Door een persoonlijke, mensgerichte aanpak, ondersteund door innovatieve techniek.

illustration

We maken veel plezier, werken slim en kiezen altijd voor kwaliteit, door een persoonlijke en mensgerichte aanpak te combineren met slimme technologie.

illustration

We zijn continu bezig om het wervingsproces te verbeteren, wat leidt tot minder frustraties, meer transparantie en optimale waarde voor zowel kandidaten als bedrijven.

illustration

We zoeken resultaatgerichte, nieuwsgierige mensen die samen het verschil maken binnen de dynamische wereld van recruitment. Kom jij ons team versterken?

Onze interne vacatures

Ontmoet het team

Maak kennis met ons dynamische team: experts in recruitment, elk met een uniek verhaal en een gedeelde passie voor technologie en innovatie.

Kevin Overtoom

Kevin Overtoom

Accountmanager

Gedreven door een passie voor digitalisering, recruitment en AI, zet ik mijn energie in om Betaselect te laten groeien! Als ik niet aan het werk ben, verrijk ik mijn leven met familietijd, wereldreizen en een nooit eindigende leercurve.

Kim Oostendorp

Kim Oostendorp

Lead talent advisor

Woorden die mij omschrijven zijn mensgericht en oprecht. Ik word blij van verbinding, kwaliteit en gezamenlijk succes. Daarnaast ben ik altijd bezig met ontwikkeling. Ontwikkeling van mijzelf, Betaselect, collega’s en kandidaten.

Mara Strabbing

Mara Strabbing

Accountmanager

Als een enthousiaste, positieve en oplossingsgerichte accountmanager, maak ik de juiste match! Ik zorg ervoor dat u, als (potentiële) partner, een technische professional ontvangt die met passie en plezier aan de slag gaat

Marnix Haitsma

Marnix Haitsma

Accountmanager

Ondernemerschap en recruitment zijn mijn drijfveren, zelfs na 15 jaar van het verbinden van professionals en organisaties. Deze passie voor verbinding geeft me veel energie. In mijn vrije tijd geniet ik ervan om actief en sportief bezig te zijn.

Menno Tuytel

Menno Tuytel

Talent advisor

Recruitment vanuit een menselijk oogpunt is waar ik voor sta. Samen kijken naar de best passende mogelijkheid voor jouw ambitie en ontwikkeling. Buiten het werk ben ik KNVB-scheidsrechter en ben ik graag samen met vrienden en familie.

Ralph Kasri

Ralph Kasri

Accountmanager

Accountmanagement vanuit het oogpunt van zowel partners als kandidaat ik ben hier gedreven in en gepassioneerd over. Om een verlengstuk te zijn voor onze partners en kandidaten en hier een seamless match in te creëren!

Ralph Kasri

Freek

Parttime Chief Happiness Officer (CHO)

Met mijn kwispelstaart en warme karakter zorg ik voor extra vrolijkheid en ontspanning op kantoor.

Jij?

Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan op een van de bovenstaande vacatures.

Waarom werken bij Betaselect?

Uitstekende Voorwaarden

We bieden jou een leaseauto, dagelijks een verzorgde lunch en de mogelijkheid om onder werktijd te sporten met een personal trainer. Profiteer van 30 vakantiedagen en een aantrekkelijke bonusregeling, met de flexibiliteit van hybride thuiswerken.

Ervaren Team

Ons team brengt meer dan 30 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling samen, verrijkt met de nieuwste technologieën. We zetten technologie, waardoor je meer tijd hebt voor persoonlijk contact en echt waarde kan toevoegen.

Persoonlijke Groei en Ontwikkeling

Bij Betaselect staat jouw ontwikkeling voorop. Wij bieden trainingsprogramma's, persoonlijke ontwikkelingsplannen en regelmatige coaching sessies. Je groeit in je functie en ontwikkelt vaardigheden die essentieel zijn voor je carrière.

Dynamische en Innovatieve Cultuur

Deel uitmaken van Betaselect betekent werken in een omgeving die innovatie en creativiteit omarmt. Wij staan open voor nieuwe ideeën en verandering. Ons team van gedreven professionals zorgt voor een continue inspirerende werkomgeving.

#

Ben je klaar om je aan te sluiten bij ons innovatieve en energieke team?

Duik in een wereld vol kansen en groei met ons mee in de boeiende wereld van recruitment binnen de techniek.