Hoe wij werken

Ontdek de toekomst van technische werving met Betaselect. We garanderen kwaliteit, toegang tot de beste kandidaten en hulp bij een seamless match in jouw team.

1

Behoefteanalyse

Het leren kennen en begrijpen van de unieke eisen van jouw bedrijf is onze topprioriteit. We duiken diep in de specifieke vereisten van de vacatures, afgestemd op jouw verwachtingen, bedrijfscultuur en de gewenste kwalificaties van potentiële kandidaten.

3

24/7 Transparantie

Ons gebruiksvriendelijke platform stelt je in staat om de voortgang van jouw vacatures en het wervingsproces in realtime te volgen. Je hebt altijd en overal toegang tot kandidatenprofielen, gespreksverslagen en alle relevante informatie.

Seamless integratie

We zorgen ervoor dat de nieuwe collega via Betaselect moeiteloos in jouw team wordt opgenomen. De match is voor ons pas écht geslaagd bij overname op contract na een succesvolle detacheringsperiode.

4
5

Wereldwijde relocatie

Werven we jouw nieuwe teamlid van over de grens, dan zorgen we dat deze vanaf dag één startklaar is. Onze ondersteuning omvat o.a. de verhuizing, hulp bij huisvesting en juridische formaliteiten. Betaselect is door de IND erkent als referent.

Communicatie en ondersteuning

Onze betrokkenheid stopt niet na het wervingsproces. Wij staan altijd voor jou klaar met open communicatie, bieden de nodige steun en beantwoorden jouw vragen op elk moment.

6
#

Maak vandaag nog kennis met onze persoonlijke en doeltreffende aanpak.