Er zijn veel detacheringsbureaus binnen de techniek, maar de seamless match maken? Dat is het specialisme van Betaselect.

Jij hebt vacatures en ambities, wij het netwerk en de expertise om deze te vervullen. Vind de ideale kandidaat voor jouw vacatures in de techniek en engineering met onze transparante en no-nonsense recruitment aanpak. Wij werken op basis van detachering met kostenloze overname (detavast).

Hero Illustration

Wat we doen?

illustration

Nationale werving van technisch personeel

Kom in contact met het beste ingenieurs- en technisch talent in jouw regio. Wij zijn jouw lokale partner met een nationaal bereik.

illustration

Internationale recruitment van technici

Vergroot het bereik en verbind jouw organisatie met ons wereldwijde netwerk van technici. Wij verzorgen het gehele wervings- en relocatieproces.

Transparant proces zonder zorgen

1

Kennismaking

We beginnen met een persoonlijke kennismaking om jouw bedrijf en de specifieke wensen en eisen voor jouw vacatures te begrijpen.

2

Werving

Onze experts gaan op zoek naar de perfecte kandidaten binnen het netwerken en voeren diepgaande gesprekken om de beste matches te vinden.

3

First time right

Wij staan voor efficiëntie: onze kandidaten sluiten perfect aan zodat jij tijd bespaart. First time right noemen wij dat.

4

Seamless match

Als de ideale kandidaat is gevonden zorgen we samen voor een goede start. Wij blijven nauw betrokken tijdens het eerste jaar. De match is voor ons pas écht geslaagd bij overname na de detacheringsperiode.

Wat Beta's zeggen over Betaselect

Het gaat niet alleen over wat we zelf vinden, maar vooral om wat anderen over ons te zeggen hebben.

5 uit 5
avatar

Mara Strabbing

03-04-2024

5 uit 5

Vriendelijk, transparant en gaven snel reactie.

avatar

Kaso B

02-04-2024

5 uit 5

Mijn ervaringen met Betaselect zijn erg positief. Nadat ik mijn profiel online had gezet op Indeed, kreeg ik dezelfde dag nog een passend aanbod van Betaselect. Een week later lag mijn contract klaar ter ondertekening. Het ging allemaal erg soepel en vlot. Pros Aardige, professionele werknemers, goede communicatie en snel een passende technische baan gevonden.

Detachering Techniek

02-02-2024

indeed
5 uit 5

Via Betaselect ben ik snel geholpen een passende baan te vinden bij FokkerServices. Tijdens het process werd ik goed begeleid en kreeg veel hulp voor bijvoorbeeld een sollicitatie gesprek. Ook nu ik aan het werk ben wordt er veel contact gehouden over hoe de zaken lopen. Ik ben erg tevreden met mijn keuze om via Betaselect aan slag te gaan!

avatar

Aaron Mellema

18-01-2024

5 uit 5

progressieve vorming ..na een maand te merken om t werk te kunnen uitvoeren naar de normen van het bedrijf .. iedere dag is opbouwend Pros werktijden kunnen zelf worden ingevuld Cons geen minpunten

avionica fokker

08-01-2024

indeed
5 uit 5

Staff is always ready to help, whether related with work related issues or with personal problems.I have had a very positive experience overall.

Mechanical Engineer

08-09-2023

indeed

Verbind jouw organisatie met ons grote netwerk van technische specialisten.

Neem vandaag nog contact op en laat ons helpen de seamless match te vinden voor jouw vacatures.

join the growing list of companies